Lördag!

Nu är det helg igen och utanför fönstret skiner solen och man blir så glad över att bara se den. =D.
Känner att sakta men säkert återkommer energin men är fortfarande trött. Vårtrötthet? Finns det? Ja jag tror att kroppen blir trött när den får all sol som kommer med våren, är ju inte så mycket av den varan under vintern. Och vinter har vi ju verkligen haft, en väldigt väldigt lååååååååååång sådan. Jag hoppas innerligt att vi slipper mer snö nu.

Även katterna gillar att snön är borta så dom kan gå ut igen. =). Den som tycker det är tråkigt är nog Troja för hon fullkomligt älskar snön.

Ja jag känner som sagt att energin börjar återkomma och då är det bara att sätta fart på allt.

Ha nu en underbar dag.
Kramar till alla. =)


Igen!

Oj vad har hänt? :O. Jag bloggar 2 dagar på rad. ;-P. Ska alldeles snart ta på mig och gå ut med hunden i detta underbara soliga väder. Känner mig så glad när jag ser solen. Känns som om våren trots allt är på väg. Underbart. Sakta men säkert ökar energin i kroppen och förhoppningsvis blir det så mycket att jag kommer igång med min motion på riktigt. Ska försöka gå till gymmet 2 dagar i veckan men varit lite segt med det nu. Känner själv att det är dags att få en spark där bak så jag kommer igång.
Men som sagt nu ska jag i allafall ta en långpromenad. Vem vet det kommer kanske ett inlägg till senare.

Ha en underbar dag alla.

Kramar =D

Mars!

Ja vad ska jag säga? Jag är nog den sämsta bloggerskan just nu. Men har ingen energi just nu att blogga. Är så evinnerligt trött på denna vinter. Jag önskar att våren kom nu med massor av sol så man kan fylla på sin energi.

Jag ska försöka bli bättre och ja jag vet att jag säger det varje gång. =) Men bara jag blir piggare så ska jag komma igång på riktigt.

Jag kan ju säga i allafall att min dotter är en duktig fotograf. =) Kommer lite bilder som bevis.

Men nu ska jag sova så jag önskar en God natt.




Kramar till er alla.

Hej igen!

Helt otroligt. Jag hittade hit. =). Ja jag har varit extremt seg vad det gäller bloggen. Har ingen energi till det helt enkelt.
Nån som har nåt tips på vad man kan göra för att känna mer energi?

Känner mig trött jämt. Kan ju vara denna långa vinter vem vet?

Händer mycket just nu som suger energi. Men får jag bara lite sol och värme så blir det nog bra.

Men ville bara tala om att jag lever. ;-)

Ha det bra alla

Kramar till alla.

RSS 2.0