Oj!!!!

Vad tiden springer iväg. Snart har vi avverkat halv februari också. Fortfarande kallt men vi går åtminstone mot ljusare tider. =)
Vad har hänt sen sist? Ja jobbat och jobbat och letat folk till styrelsen. Tror det börjar ta form en ny styrelse så jag ser fram emot ett bra 2012.
Nä nu måste jag rusa, har en massa måsten att göra idag.
Ha det så hörs vi.
Kramar till alla

KALLT

är bara förnamnet. - 18,8 när jag gick upp idag. Har åkt på en sådan dunderförkylning så känner mig så trött och matt och har ont i kroppen.
Men det går nog över =)
Men för att gå tillbaka till kylan så lider jag med Troja som får så ont i tassarna när vi är ute så hon haltar extremt.
Har "skor" till henne men då blir det Bambi på hal is och hon ramlar i stället så jag vet inte vilket som är bäst. Frysa om tassarna eller kanske skada sig när man gör en frivolt?
Man känner ju inte för att gå utanför dörren ens men Troja och jag har ju inte så mycket att välja på för kissa måste hon ju.
Men det blir inga längre rundor utan små korta så hon hinner det hon ska. Men rastlös blir hon. Var och släppte henne häromdagen men det blev ingen lång stund det heller för efter ca 10 min visste hon inte vilket ben hon skulle stå på så det var nära att jag fick bära henne till bilen. =)
En bild från ett annat tillfälle när vi var i skogen. Då var det inte så KALLT.
Ha en bra dag
Kramar till alla.

Ett tag sen!

Jag var inne här sist. Har haft fullt upp men ska försöka titta in då och då. =)
Kan bara säga BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR vad det är kallt. Varför skulle denna kyla komma nu? Hade varit bättre om den låtit bli. =)
LCHF-livet går bra och jag är på väg mot mitt nästa mål. =) Känns underbart. Har en gräns att passera och snart så. =D
Ja det var lite för nu.
Kramar till alla.

RSS 2.0