29/7

Så nu har snart hela juli gått också.
Har haft 4 veckors semester och har en vecka kvar. Fattar inte var dom dagarna har tagit vägen men det är ju bara till att inse fakta.

Idag är det stora städardagen. Tog bara en liten paus nu. Ska bara göra den vanliga städningen idag, plocka undan lite dammsuga och torka golv.

Sen imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och rensa min klädkammare, den ser hemsk ut. Typ en avställningsplats som man ställer in saker och så säger man det tar jag en annan dag och innan man inser hur man gjort så har man fyllt det här lilla utrymmet ända upp till taket. Så det är bara till att gilla läget och städa där också.

Så jag hoppas att jag fixar det imorgon. =)

Nähä tillbaka till städningen.
Ha det bra.

Kramar till alla. =D


26/7 2011

Min dag idag :D.

För 44 år sedan kom jag till världen. Ja vad säger man annat än att tiden går så otroligt fort. Jag tycker inte det är länge sedan jag fyllde år och ändå har det gått ett helt år.

Man blir ju nästan mörkrädd att tiden bara svischar förbi.

Det är i alla fall soligt här idag och det känns skönt. Hade tänkt att göra en massa idag men nä det får vänta tills imorgon. Det är ju min dag idag.

Nu ska jag göra mig kaffe för det är jag värd. ;)
Men jag lovade ju att jag skulle skriva här så då får jag ju hålla det :D

Ni får ha en underbar dag för det ska jag ha även om jag saknar Elin. Men jag vet att hon tänker på mig :D


Kramar till alla.

Hej allihopa!

Ja jag kan inte tro att det är sant själv =) Känns som om det vore år sen jag bloggade men det "bara" nästan 2 månader.

Sitter här i min ensamhet eftersom Elin har åkt till sin pappa. Hon ska vara borta en vecka nåt. Känns redan tomt och tyst men är ändå glad att hon har så bra kontakt med sin pappas släkt. =) Det är viktigt.

Men vad fick mig att börja skriva idag då? Ja det är många tankar som poppar upp i huvudet när man sitter själv och det är tyst. Nu har jag bestämt mig....... För vad undrar säkert nån om det nu är nån som läser min blogg.

Jo jag har bestämt mig för att nu får det vara slut.......

.......................på alla mina onyttigheter.

Nu ska det bli andra "bullar" här hemma. Nu ska jag ta tag i min viktnedgång. Satte ett vad med min syster när vi var och campade. minst 30 kilo ner till nästa campingtur nästa år. Sen sa jag till min systerson att jag ska börja springa med honom när jag gått ner 30 kilo.
Nu vet jag ju inte om jag gör det även om jag lyckas gå ner. =). Springa är ju inte riktigt min melodi. Men jag kan ju alltid testa i allafall.

JA och jag vet att det här har jag sagt innan men nu ska jag verkligen börja, jag måste om jag ska hinna klara vadet. =D. Finns väl ingen som inte vill vinna ett vad?

Så nu finns det ju ingen återvändo, jag lovar inte att jag ska skriva varje dag men om inspirationen jag känner just nu fortsätter så vet man inte om jag skriver av bara farten.

Så imorgon börjar mitt nya liv. Vad som kommer att ske eller inte ske får ni se om ni vill läsa min blogg. Jag ska försöka att åtminstone uppdatera 2 gånger i veckan.

Håll till godo så länge. Är det nu så att ni läser så skriv gärna en kommentar. =)

Kramar till alla

Så här ser jag ut idag. =)

RSS 2.0